Misstro Oss Inte

Just another WordPress site

Armin Najafali

Armin är uppvuxen i ett muslimskt land. Armin är en av de miljoner människor från Iran som utan val föddes in i Islam, och tvingade att leva som muslim. I hans hemland deltog han i hemliga kristna församlingar då det där innebär livsfara att bli en kristen. Han har skrivit i sin blogg  och Facebook om den orättvisa situationen i Iran for personer som konverterar till kristendomen. Han kritiserade även de radikala islamiska lagar i Iran som strider mot mänskliga rättigheter såsom bl.a. religionsfrihet och tvång att bära hijab. Han har använt varje tillfälle att förkunna sin tro. Idag bekänner numera sin tro på Jesus offentligt.

Armins blogg
Armins dop på youtube
Pingstkyrkans tidning i Skövde skriver om Armins dop

Category: News